Alle matrassen reviews van BesteMatras.info

De zoektocht naar een nieuw matras begint bij de voorbereiding.

Als je opzoek gaat naar een nieuw matras wil je weten hoe het slaapt, wat de pro’s en con’s zijn en hoe anderen het hebben ervaren. Bestematras.info heeft de beste online matrassen uitgeprobeerd en uitgebreid getest. We hebben alle informatie verzameld, de matrassen getest en hier uitgebreide matrassen reviews over geschreven. Zo zal de zoektocht naar je nieuw matras eenvoudiger zijn.

Ben je benieuwd hoe een matras slaapt? We hebben de matrassen getest, lees onze uitgebreide reviews!

🏆 Het Emma matras: Beste getest
🥈 Het Simba Hybrid®-matras: Meest geavanceerd
🥉 Het Hema matras: Beste koop

Hulp bij het zoeken naar een nieuw matras

De beste online matrassen

In dit overzicht worden de beste online matrassen van het jaar 2018 weergegeven. Deze merken zijn naar onze mening de beste online matrassen matrassen merken op de markt. Ze bieden kwalitatief zeer goede matrassen aan, hanteren gunstige voorwaarden en betaalbare prijzen. Ze zijn innovatief, passen zich aan de wensen en de behoeftes van de consumenten en zijn gecertificeerd. Bovendien, zorgen deze matrassen voor een verbetering van de manier waarop we slapen.

Welk matras is het beste?

Wij geloven niet dat er maar één matras is die perfect is voor iedereen, wel is het gebleken dat er meerdere matrassen zijn die geschikt zijn voor het grootste deel van de consumenten. De matrassen die door ons getest zijn universele matrassen: ze zijn ontworpen voor de gemiddelde consument. Ze zijn daarnaast allen onder de €1000 te bestellen, zijn kwalitatief hoogwaardig en worden verkocht tegen zeer gunstige voorwaarden. De gemiddelde slaper zal er fantastisch goed op liggen.

Ieder mens is uniek

Er zijn wel altijd uitzonderingen, iedereen is anders. Voor sommige mensen kan het dus wat langer duren voordat je went aan een matras of wen je helemaal niet aan het matras. Een proeftijd is in ons optiek daarom een absolute must. Alleen als je minimaal ± 30 dagen geslapen hebt op een matras, kun je met zekerheid zeggen of deze bij je past. Als dan achteraf blijkt dat je behoefte hebt aan een net even harder of iets zachter matras, dan werkt de 100 dagen proeftijd (dat is iets meer dan 3 maanden!) ook nog als een vangnet.

Heb je een matras op het oog? Ga eenvoudig naar de website door te klikken op de logo:

Emma matras logo 240x100
Simba matras logo 240x100
Hema matras logo 240x100