Na het succes van de Simba bundels, introduceerde Emma onlangs twee producten bundels die te bestellen zijn op de Emma website.

Indien je jouw slaapkamer opnieuw gaat inrichten kan zo’n bundel erg voordelig zijn. Er zijn op dit moment twee bundels beschikbaar, een bundel met matras en accessoires en een bundel met alleen accessoires.

Het Emma startpakket

Het startpakket van Emma bevat alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust. Deze bundel bestaat uit een Emma matras, twee Emma hoofdkussens, Emma dekbed van 200 x 200 cm en een Emma matrasbeschermer. Bestel je alle producten bij elkaar, dan ontvang je 20% korting op je bestelling. Niet verkeerd!

emma bundel startpakket

Het Emma comfort pakket

Heb je het Emma matras al in huis maar ben je opzoek naar een upgrade? Deze bundel bevat Emma producten die perfect passen bij je matras. Met 20% korting op je bestelling ontvang je het Emma hoofdkussen, het dekbed en de SmartSleeve matrasbeschermer. Zo is je matras uitgerust voor de perfecte slaap!

emma bundel comfort

Combinatie Emma boxspring & matras

Er zit helaas geen bundel tussen met boxspring en matras. Wat wel mogelijk is is om een Emma boxspring en een Emma matras in je winkelwagen toe te voegen. Dan ontvang je -15% korting op je bestelling. Let wel op, de combinatiekorting op matras en boxspringbed kan niet met een andere korting gecombineerd worden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Vragen & opmerkingen

Plaats een reactie

Onze selectie van de beste matrassen

Ontdek onze favoriete online matrassen!