De emma bundels

Na het succes van de Simba bundels, introduceerde Emma onlangs twee producten bundels die te bestellen zijn op de Emma website.

Indien je jouw slaapkamer opnieuw gaat inrichten kan zo’n bundel erg voordelig zijn. Er zijn op dit moment twee bundels beschikbaar, een bundel met matras en accessoires en een bundel met alleen accessoires.

Het Emma startpakket

Het startpakket van Emma bevat alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust. Deze bundel bestaat uit een Emma matras, twee Emma hoofdkussens, Emma dekbed van 200 x 200 cm en een Emma matrasbeschermer. Bestel je alle producten bij elkaar, dan ontvang je 20% korting op je bestelling. Niet verkeerd!

emma bundel startpakket

Het Emma comfort pakket

Heb je het Emma matras al in huis maar ben je opzoek naar een upgrade? Deze bundel bevat Emma producten die perfect passen bij je matras. Met 20% korting op je bestelling ontvang je het Emma hoofdkussen, het dekbed en de SmartSleeve matrasbeschermer. Zo is je matras uitgerust voor de perfecte slaap!

emma bundel comfort

Combinatie Emma boxspring & matras

Er zit helaas geen bundel tussen met boxspring en matras. Wat wel mogelijk is is om een Emma boxspring en een Emma matras in je winkelwagen toe te voegen. Dan ontvang je -15% korting op je bestelling. Let wel op, de combinatiekorting op matras en boxspringbed kan niet met een andere korting gecombineerd worden.

9 Totale Score
Al je favoriete producten in een keer besteld

De eerste bundel biedt je alles wat je nodig hebt om nog lekkerder te slapen. Heb je het beste matras al gekocht en zoek je producten die je perfect bij je matras passen? Dan is de tweede bundel het zeker waard!

Gebruikers Beoordeling: 5 (2 stemmen)

Grote passie voor slaap, gezonde lifestyle en nieuwe technologieën. Met het beheren van BesteMatras.info heb ik de wens om anderen beter te leren slapen.

Laat een comment achter

      Laat een reactie achter