Emma Matras 100 Dagen proefslapen: hoe werkt dat?


Tegenwoordig geven veel mensen de voorkeur aan online shopping door zijn vele voordelen hoewel er ook enkele nadelen aan verbonden zijn. Tot de nadelen behoort het niet kunnen zien of voelen van het product op het moment van aankoop. Gelukkig heb je bij online matrasverkopers zoals Emma 100 dagen de tijd om je product te testen – vanuit thuis, zonder opdringerige verkopers en vervelende verkooppraatjes. Je kunt het matras 100 dagen proefslapen met niet-goed-geld-terug garantie. Zo kun je dus nooit spijt krijgen van je aankoop – als het niet bevalt dan retourneer je het product gewoon!

100 nachten om je keuze te maken

Met Emma Matras neem je geen risico om een matras online te bestellen. Als je niet tevreden bent met je aankoop, heb je 100 dagen om dit bij Emma door te geven. In dit geval, zal Emma je matras kosteloos ophalen en ontvang je je geld terug.

De 100 dagen proeftijd gaat in op de dag van levering!

Het is echt heel eenvoudig en het geeft je de mogelijkheid om honderden euro te besparen op een miskoop. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen 100.000 matrassen verkocht in Europa – er zijn er amper enkele duizenden teruggekeerd. Het is een van de laagste retour percentage in de matrassen industrie. Dat wil zeggen dat het matras goed bevalt, en dat bevestigt dat Emma geschikt is voor (bijna) iedere slaper.

100 dagen proefslapen

Maximale duurzaamheid

Natuurlijk is ieder mens uniek en kan Emma nooit al haar klanten 100% tevreden stellen. Dit is de reden waarom de voorgestelde proefperiode van 100 dagen bestaat. Het zal je geen cent kosten, zelfs de levering en retour is gratis. Naast de 100 dagen proeftijd op het matras heb je ook de mogelijkheid om de kussens en alle andere slaap-producten te testen.

Het is het inderdaad zeker waard om te investeren in een goed matras zoals Emma. Het is een ultra-comfortabele matras, scherp geprijsd, die minstens 10 tot 15 jaar goed blijft. Als het matras binnen 10 jaar vervormt, dan kun je beroep doen op de garantie. Bovendien zorgt Emma niet alleen voor de fabricage van zeer hoge kwaliteit matrassen, het biedt ook een premium klantenservice die er altijd klaar staat om je te helpen.

Hoe het werkt in 4 stappen:

Gratis thuisbezorgd
Emma wordt zonder extra kosten snel bij je thuisbezorgd in een doos. Het komt rechtstreeks vanaf de Duitse fabriek, dus je bent de eerste die er op slapen mag: Emma verkoopt nooit tweedehandse matrassen door.
 100 nachten testen
De doos gooi je als eerste weg, en dan kan het uitproberen beginnen. Slaap er op alsof het je eigen matras is.  Je hebt 100 nachten om je keuze te maken. Slaap er zeker 3/4 weken op voordat je je keuze maakt. Je hebt namelijk even de tijd nodig om te wennen aan het matras.
 
Gratis retour
 Het gebeurt zelden (minder dan 6% van de matrassen worden geretourneerd), maar ze doen er in ieder geval nooit moeilijk over. Geen kleine lettertjes, als je niet tevreden bent halen ze jouw matras gratis bij je op. Neem contact op met de klantenservice van Emma matras: 020-8081173 of service@emma-matras.nl.
 
Geld teruig
 Je krijgt het gehele aankoopbedrag terug wanneer het matras opgehaald is. Zo kun je weer verder op zoek gaan naar het juiste matras.

Wat doet Emma met matrassen die retour komen?

Matrassen die retour komen worden geschonken aan een goed doel. De matrassen die te vies zijn worden gerecycled. Meer informatie over met retour matrassen vind je op deze pagina. Ga naar de website van Emma en gebruik de 100 dagen proefslapen om het matras uit te testen.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Vragen & opmerkingen

2 gedachten over “Emma Matras 100 Dagen proefslapen: hoe werkt dat?”

  1. Ik zou wel wat transparanter inzicht willen krijgen in de goede doelen die de geretourneerde matrassen ontvangen. Vind het nu een te vaag antwoord.

    Beantwoorden
    • Beste Jeanet, bedankt voor je vraag. We hebben het voor je nagevraagd bij Emma. Ze krijgen af en toe een matras retour, dat is geen enkel probleem. De retour gestuurde matrassen worden gedoneerd, gerecycled of gereinigd en onder een B-merk opnieuw verkocht. In dat kader werken zij bijvoorbeeld samen met Felix matras (review hiervan komt binnenkort!). Als je een Emma matras bestelt, weet je dus zeker dat jouw matras helemaal nieuw is. Momenteel gaan de retourmatrassen die naar een goed doel gaan, naar een goed doel in Frankrijk. Waar precies werd helaas niet gespecificeerd. Hopelijk hebben we je vraag hiermee beantwoord. Groeten, Bestematras.info team.

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze selectie van de beste matrassen

Ontdek onze favoriete online matrassen!