Meervoudig winnaar consumentenbond matrassentest: Het Emma Matras 🏆

Emma Matras: meervoudig winnaar van de consumentenbond matrassentest


Het Emma matras wordt in niet minder dan 12 Europese landen verkocht. In de helft van deze landen is Emma door onafhankelijke consumenten organisaties als beste koop of als beste matras beoordeeld. Ook bij de consumentenbond matrassen test scoorde Emma het hoogst.

Het Emma matras wint de matrassentest

In Nederland is het Emma matras door de Consumentenbond al in maart, mei, augustus 2017 én opnieuw recentelijk in januari 2018 als “Beste uit de test” gekomen. Ook in Italië (Altroconsumo), Engeland, Portugal, België (Test-Aankoop in oktober 2017) en Frankrijk (Que Choisir) is Emma de winnaar.

emma matras beste uit de test

Uitslag van de matrassentest

Bekijk hieronder de uitslag van de test van het Emma matras door de Consumentenbond. Op de website van de Consumentenbond vind je nog meer informatie over de matrassentest en over de Consumentenbond zelf.

Totaalscore (Beste uit de Test)
77 %
Ondersteuning rugslapers (18%)
70 %
Ondersteuning zijslapers (18%)
62 %
Levensduur matras (40%)
93 %
Ventilatie (10%)
71 %
Veerkracht (6%)
96 %
Bewegen na omdraaien (6%)
82 %
Levensduur matras (40%)
93 %
Hanteerbaarheid (2%)
77 %

Volgens de matrassen test van de Consumentenbond geeft Emma een goede ondersteuning voor lange, zware mensen. Dat is essentieel om rug en nekklachten te voorkomen. De ondersteuning van een top kwaliteit koudschuim en de bovenste lagen van traagschuim en Airgocell® schuim zorgen voor een goede nachtrust.

matras test uitslag

Vooral een zeer duurzaam matras

Daarnaast gaf de Consumentenbond een hoge score voor de veerkracht (9.6) en de levensduur (9.3) van de Emma matrassen. Er geldt natuurlijk: hoe beter de veerkracht is en hoe langer de levensduur is.

Een gemiddelde slaper verliest per nacht tot wel 1,5 liter transpiratie. Daarom is het belangrijk dat een matras genoeg ventileert. Hoe meer vocht het matras opneemt en vrijgeeft, des te beter de ventilatie. Omdat de schuimen van het Emma matras een open celstructuur hebben en de hoes van het matras goed ademt, heb je het met het Emma matras niet snel te warm.

Dat geeft aan dat het schuim van goede kwaliteit is. Het schuim is made in Germany. Wil je niet elke paar jaar een nieuw matras kopen, dan is Emma wel een goede keuze. Kwalitatief is het een uitstekend matras, daarbovenop komt er ook nog 10 jaar garantie. Wil je niet om de twee jaar een nieuw matras, dan is Emma wel een goede keuze.

Aantrekkelijke voorwaarden

De aantrekkelijke verkoopvoorwaarden van Emma zorgen ervoor dat je niet te lang over de koop hoeft na te denken. Zo krijg je 100 nachten proefslapen, 10 jaar garantie en gratis bezorging en retour. Het is fijn dat je het matras voor een langere tijd kan uitproberen in je eigen kamer. Alleen dan kan je pas echt zeggen of het matras goed bevalt. Je kan het matras eenvoudig online bestellen. Dat bewijst dat een kwalitatief goed matras aanschaffen helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Consumentenbond matrassentest vernieuwd

Emma heeft vooral veel baat aan de aanpassing van de manier waarop de Consumentenbond sinds maart 2017 de matrassen beoordeelt. De ondersteuning van lange, zware mensen telt sindsdien zwaarder mee, want Nederlanders zijn tenslotte zwaarder en langer dan gemiddeld.

Klik hier om naar Emma te gaan.

Meervoudig winnaar consumentenbond matrassentest: Het Emma Matras 🏆
4.4 (87.06%) 34 beoordeling(en)

Laat een comment achter

      Laat een reactie achter