Emma Matras – 20% korting tijdens Pasen 2018

Het Duitse matrassenmerk Emma geeft tussen 26 maart en 4 april 20% Pasen 2018 korting op alle matrassen.

Pasen 2018 korting bij Emma

Het is zover! De lente is begonnen. Ben je toe om je slaapkamer op te frissen en te vernieuwen? Een goed idee, zo’n frisse wind door de slaapkamer laten waaien, het komt je nachtrust ten goede. En dat komt goed uit, want het verkozen beste geteste matras is nu in de aanbieding. De meest populaire maat van Emma (140x200cm) kost nu €599 in plaats van €749. Bestel je nu een Emma van 200×200 cm? Dan betekent dat niet minder dan €228 korting!

20% korting op alle Emma slaapproducten

Profiteer nu tijdelijk van 20% KORTING op alle Emma slaapproducten met de volgende code:

-20%
image
CODE TONEN
Verlopen
Update: Deze code is verlopen. Klik hier om de meeste recente kortingscodes te vinden.

Uiteraard heb je nog 100 dagen proeftijd, een garantie van 10 jaar en een gratis levering wanneer je een kortingscode gebruikt. Deze voorwaarden zijn standaard voor alle klanten via de webshop van Emma matras.

emma pasen 2018

Korting op alle slaapproducten

Met de paaskorting zijn niet alleen de matrassen in de aanbieding maar ook alle andere slaapproducten van Emma: je ontvangt momenteel ook 20% directe korting op:

Zoals je het kunt lezen in onze Emma matras review, is Emma een echte allrounder, het ligcomfort wordt volledig geaccentueerd in elke slaappositie. Het matras draagt bij aan een uitzonderlijk slaapcomfort dat voldoet aan de behoeften van de meeste slapers. Het Emma-matras voelt uitzonderlijk comfortabelen zacht aan en weet dit te combineren met een goede ondersteuning. Je hele lichaam komt tot rust in een ontspannen houding. Het is wat ons betreft een absolute aanrader!

Ontdek het volledige assortiment van Emma rechtstreeks op de officiële website van Emma.

Emma Matras – 20% korting tijdens Pasen 2018
4.4 (87.27%) 11 beoordeling(en)

Laat een comment achter

      Laat een reactie achter