Nieuwe Emma matras webshop en nieuwe tv campagne

emma matrsa highlights
Heb jij ‘m al gezien, de gloednieuwe webshop van Emma Matras? De firma introduceerde onlangs een nieuwe webshop, met geheel nieuwe design en logo. Met de snelle groei van het bedrijf sinds de oprichting eind 2015, heeft de startup Emma Matras nu met een leidende positie in de matrassen industrie, onlangs een nieuwe webshop met geheel nieuwe branding gelanceerd.

Don’t worry, sleep happy!

De nieuwe claim van Emma ondersteunt de bewering dat optimale slaap eenvoudig kan worden geïntegreerd in het dagelijks leven. De hoofdrol in de nieuwe Emma-campagne wordt gespeeld door een mannelijke slaapfee. In een tv advertentie van 2 minuten ontdek je de eenvoudigste manier om in slaap te vallen, kennelijk een Emma-matras.

De nieuwe campagne “Don’t worry, sleep happy” zal zichtbaar zijn onder meer op de website en de sociale mediakanalen van Emma, evenals op televisie vanaf midden januari in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Nederland. “We kennen onze klanten heel goed, we hebben Emma al meer dan 300.000 keer verkocht en ontvangen regelmatig waardevolle feedback van klanten. We nemen deze feedback serieus en het helpt ons om onze doelgroep nog beter te bereiken. De nieuwe campagne spreekt mensen aan die waarde hechten aan kwaliteit, een eerlijke prijs en eenvoud – van bestelling tot levering” aldus Dr. Ing. Dennis Schmoltzi, oprichter en directeur van Bettzeit GmbH.

“Ons doel bij Emma is om Nederland te voorzien van beste matrassen voor elk lichaamstype. En de Emma Original voldoet zeker aan deze belofte volgens uitgebreide feedback van klanten en, niet het minst, onze productontwikkeling team die geloven dat dit de meest comfortabele en duurzame is die we ooit hebben geproduceerd. Waarom probeer je het niet zelf?”

Internationale expansie van Emma matras

Startups kunnen in korte tijd nieuwe markten betreden. Emma zet hier succesvol een snel tempo neer. Al in 2017 en 2018 opende het bedrijf webshops in meerdere Europese landen. Nu volgen de eerste stappen in India, Hong Kong en de VS.

emma matras expansie

“Met ons productaanbod kunnen we mensen over de hele wereld bereiken – iedereen heeft slaap nodig” zei Manuel Müller, ook oprichter en CEO van Emma. Met wereldwijd meer dan 300.000 verkochte matrassen is Emma een van de top drie matras-in-een-doos merk van Europa. Met het oog op 2019 zal Emma uitbreiden naar meer dan 20 landen.

 

Veel gedupeerden door failliet LivingComforT

Honderden gedupeerde klanten zijn woest op LivingComfort en kunnen waarschijnlijk fluiten naar het product dat ze hebben besteld.

Vorige week verscheen er een melding op de website dat de bedrijfsvoering van LivingComfort is stilgelegd vanwege de onduidelijke situatie waarin het bedrijf momenteel verkeert, waarschijnlijk in verband met financiële problemen.

LivingComfort niet meer bereikbaar

Opvallend wordt er ook aangegeven dat medewerkers vanuit het bestuur tot op heden geen toelichting hebben gekregen over de situatie. De situatie wordt beschreven als ‘tijdelijk’, echter vanuit het management van het bedrijf is het zorgwekkend stil: het is onmogelijk om in het contact te komen en er is geen persbericht uitgekomen.

livingcomfort failliet onbereikbaar

Op de website wordt er aangeraden om contact op te nemen door een e-mail te sturen naar meldpunt.livingcomfort@gmail.com. Het lijkt erop dat de e-mails op dit moment nog niet in behandeling worden genomen, en dat zal voorlopig zo blijven, zolang het bedrijf niet meer duidelijkheid kan geven over de situatie.

Inmiddels zijn de websites offline gehaald.

Sites van LivingComfort offline gehaald

De website werd offline gehaald en het is niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen. Niet alleen LivingComfort.nl maar ook alle andere websites van LivingComfort, o.a. Matrastopper.eu, Boxspring-365.nl, babymatras.eu en hoeslaken-365.nl zijn offline gehaald. Showrooms blijven tot nader order ook gesloten.

Het bedrijf The Select Comfort Company B.V., opgericht door ondernemer Peter Trompert werd eerder al in februari 2018 door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Naast online verkoop via LivingComfort.nl, bracht LivingComfort in Nederland o.a. de bekende merken zoals Energy+, MediActive, TotalFit, SelectComfort, ClimaBest op de markt. Het bedrijf telde tussen de 50 en 200 medewerkers en was vooral actief in Nederland en België met 13 eigen showrooms en een scala aan webwinkels.

LivingComfort: hoge schulden bij de belastingdienst

Actuele faillissementsdossier zijn te vinden op het internet. Het dossier 1377472 toont aan dat er grote bedragen openstaan bij de belastingdienst. Maar dat de oude BV van de heer Trompert failliet verklaard was, hield hem niet tegen om een nieuwe BV op te richten en verder te gaan met de verkopen, en dat ten nadelen van de consument. Dat is de BV waar de meest recente klanten zaken mee gedaan hebben. Deze nieuwe BV is voor zover bekend nog niet failliet verklaard. Er valt weinig te overleggen met een curator, omdat er nog geen curator is aangesteld. Op het moment dat de rechter het faillissement uitspreekt, wijst hij een curator aan.

Gedupeerden laten zich horen

Het is nog niet duidelijk hoeveel klanten precies worden benadeeld door het op de fles gaan van LivingComfort. Meldingen van gedupeerden blijven sinds afgelopen dagen binnenstormen op social en op review websites zoals Trustpilot. Het vervelende is dat het vaak gaat om bedragen tussen de €500 en €3000.  

livingcomfort matras reviews trustpilot

Er wordt vaak gesproken van ‘oplichting door het bedrijf’; vele klanten wachten nog tevergeefs op hun bestellingen en geven aan dat het bedrijf onbereikbaar is. Er zijn ook klanten die matrassen retour hebben gestuurd en geen geld terug hebben ontvangen.

Wat te doen als je gedupeerd bent?

Heb je een product besteld bij LivingComfort en aanbetaald? Wacht dan tot er een curator is aangesteld. Deze zal vermeld zijn in de faillissements-aankondiging in de media en op de website van LivingComfort zodra de rechter het faillissement heeft uitgesproken. Wanneer deze bekend is, neem contact op met de curator en meld je als schuldeiser.

Heb je wel besteld maar nog niet betaald, stel dan zo snel mogelijk de betaling uit. Ook kun je proberen om met je bank contact op te nemen, afhankelijk van de betaalmethode die je gekozen hebt.

Ben jij ook gedupeerd door deze omstandigheden of heb je een probleem met LivingComfort? Deel dan hier jouw ervaring.

Eve Sleep stopt de verkoop van het Eve matras in Nederland

eve sleep stopt met verkoop

Eve Sleep stopt er mee na tegenvallende resultaten

2 jaar na de lancering van het Eve matras in Nederland heeft de Britse startup Eve Sleep besloten om al haar activiteiten stop te zetten. De matrassen en alle overige producten worden niet meer verkocht. Op de website van Eve wordt sinds deze week het volgende bericht getoond:

Het spijt ons, maar we accepteren geen nieuwe bestellingen meer voor Nederland. Wanneer je reeds een van onze producten hebt ontvangen of een levering verwacht en hier vragen over hebt, stuur dan een mailtje naar hallo@sleepeve.nl. Wij staan nog steeds gewoon voor je klaar. Heb je al producten van ons ontvangen? Geen zorgen, dit heeft geen gevolgen voor je proefperiode of garantie. Bedankt, Het eve Sleep team

Ben je dus al klant bij Eve, maak je je dan geen zorgen. Je behoudt gewoon je recht op de 10 jaar garantie en de 100 dagen proeftijd. Ben je nog opzoek naar een nieuw matras dan zul je naar andere alternatieven moeten kijken. Ook bij de Bijenkorf is het Eve matras uit de schappen gehaald. Als vervanger voor het Eve matras raden wij het Emma matras (schuimmatras) of het Simba matras (hybride matras) aan.

Strategische misstappen en herstructurering

Verondersteld wordt dat Eve een flinke herstructurering ondergaat na tegenvallende resultaten. Ondanks forse investeringen voldeden de verkopen niet aan de verwachtingen en belangrijke groei-initiatieven leverden geen resultaat. Het bedrijf voegde hieraan toe dat het management een aantal ‘strategische misstappen’ had begaan. CEO en co-founder van Eve Sleep, Jas Bagniewski verliet eerder dit jaar met onmiddellijke ingang, een beslissing die volgens de groep is genomen met ‘wederzijdse instemming’. Eve zag zijn aandelen kelderen na het vertrek van zijn topman. Paul Pindar, voorzitter van Eve Sleep, zei:

‘We zijn tekortgeschoten ten opzichte van de hoge verwachtingen van de markt en hebben daarom de moeilijke beslissing genomen om het management te veranderen. Jas is, als een van de oprichters, een drijvende kracht geweest voor dit bedrijf en heeft veel om trots op te zijn… Met de zoektocht naar een nieuwe CEO zullen we met onmiddellijke ingang al onze inspanningen richten op het versterken van het merk in het VK en in Frankrijk.

De omzet van Eve steeg wel in het eerste half jaar van 2018 met 61% tot 18,6 miljoen. Dit was echter lager dan de beloofde 100% groei. Het bedrijf zal zich meer richten op goed presterende markten zoals het VK en Frankrijk. Alle activiteiten in Nederland, Duitsland, België, Spanje en Italië worden vooralsnog stilgelegd.

Emma en Simba veroveren de markt

In Nederland had Eve het te maken met sterke concurrentie door Emma Matras en Simba Matras.

Emma Matratzen GmbH uit Duitsland werd onlangs aangekondigd als ‘snelstgroeiende startup in Europa’ tijdens het TNW Conference Founders Dinner in Amsterdam, Nederland. Het bedrijf kwam dit jaar als overwinnaar uit de bus met een omzetgroei van maar liefst 14,315 procent. Het Emma matras is het beste geteste matras in meerdere landen.

Het bedrijf Simba Sleep Limited is ook op weg naar succes. In Nederland is Simba nieuwe samenwerkingen aangegaan met o.a. Goossens Wonen en Slapen, Kapenga, de Slaapfabriek en Homecenter. Het matrassenbedrijf uit Londen geeft aan al 150.000 Simba matrassen te hebben verkocht en meer dan 35.000 5-sterren recensies te hebben verzameld.

Emma Basic Matras Review

De Emma Basic
Emma matras heeft recentelijk een nieuw matras op de markt gebracht. Zoals de naam het al zegt, is dit een basic (standaard) versie van het Emma original matras. In deze review vind je alle informatie die je nodig hebt over de Emma Basic.
emma matras svg

BLACK FRIDAY: 32% korting

Betaal de laagste prijs voor een Emma Original matras.

Kopieer de code en ga naar de officiële website van Emma om de korting te claimen

 • Gratis levering aan huis
 • 10 jaar garantie & 100 nachten proeftijd
 • Gespreid & achteraf betalen mogelijk
 • Goede klantenservice, snel & deskundig

De samenstelling van het Emma Basic matras

De Emma Basic bestaat uit enkel twee lagen: een laag koudschuim en een laag traagschuim die samen zorgen voor voldoende comfort en ondersteuning. Emma Basic Matras
 • Matrashoes De matrashoes bestaat uit 100% polyester, de onderzijde is gemaakt van anti-slip materiaal zodat het matras op elke ondergrond goed blijft liggen. De bovenkant is gemaakt uit soepel en vochtregulerend materiaal. De hoes is elastisch en wasbaar.
 • Lichaamsvormende traagschuim laag Deze laag is zacht en comfortabel en verdeelt je gewicht op een goede manier.
 • Ondersteunende koudschuim laag Deze laag zorgt voor ondersteuning voor je lichaam. Je wervelkolom blijft daarom in zijn natuurlijke positie, of je nu op je zij, rug of buik slaapt.

Wat is de prijs van de Emma Basic?

De Emma Basic van 90 x 200 cm kost €299,-. Een tweepersoons van 140 x 200 cm kost €499,-. Dat is een flinke prijsverschil met de Emma Original, die ongeveer €300,- duurder uitkomt.

[maxbutton id=”9″ url=”http://bestematras.info/naar/emma-matras.nl” text=”Bekijk de prijzen” ]

De voordelen

De zelfde gunstige voorwaarden die je bij de Emma Original krijgt, krijg je ook bij de Emma Basic:
 • Het matras wordt gratis bezorgd tot aan je deur, in een doos.
 • 10 jaar garantie op de kern van het matras.
 • 100 nachten zonder risico thuis uitproberen.
 • Gratis en zorgeloos retourneren mits het niet bevalt.
 • Betalen in 3 termijnen mogelijk zonder rente

De nadelen

Naast alle goede voorwaarden heeft de Emma Basic ook een aantal nadelen:
 • Goedkoop, standaard matras. Verwacht geen premium comfort en de ondersteuning van een top kwaliteit matras. Dat gezegd hebbende, als je geen moeilijke slaper bent, tevreden bent met een fijn matras en een beperkt budget hebt, is dit waarschijnlijk een goede uitkomst.
 • Levertijd van 5 weken.
[review]

Uitverkoop: wanneer begint de bedden en matrassen sales?

matrassen uitverkoop
Wellicht ben je aan het denken om je matrassen te vervangen en wacht je op het juiste moment om de bestelling te plaatsen. Dan ben je waarschijnlijk wel geïnteresseerd in wanneer de matrassen sales en de matrassen uitverkoop plaatsvinden. Betaal niet de volledige prijs maar shop altijd met korting!

De top 5 beste momenten om een matras te kopen

Matrassen aanbieders hebben het hele jaar door matrassen aanbiedingen. Er zijn wel periode wanneer je flinke korting kunt krijgen op matrassen. Vaste prijzen bestaan niet in matrassenland, en zeker niet online! Dit zijn de 5 beste momenten om een matras te kopen: Winter sale – begin december tot en met januari Voorjaar sale – tussen maart en april Zomer Sale – tussen juni en juli Black Friday – laatste vrijdag van november Cyber Monday – maandag na Black Friday

De datum wisselt per webshop

In Nederland zijn er geen vaste datums voor de sales en uitverkoop. Daardoor kunnen alle webshops zelf bepalen wanneer ze de sales houden. Doordat er geen vaste datums zijn voor de uitverkoop bepaalt iedere winkelketen zelf wanneer ze beginnen met de sale. Toch zie je vaak dat de merken rond dezelfde tijd flinke korting geven.

Korting het hele jaar door

Groot online aanbod matras aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot 20% Het hele jaar door hebben matrassen merken kortingsacties die kunnen oplopen tot wel 20% van de bestelwaarde (of coupons van €50-€100). Kijk dus eerst goed of je een kortingscode kunt vinden voor dat je iets bestelt. De matrassen merken die we getest hebben geven ook regelmatig kortingscodes weg. Bezoek de volgende pagina’s om kortingscodes te vinden:

Emma Matras 100 Dagen proefslapen: hoe werkt dat?

Emma matras retour

Emma Matras 100 Dagen proefslapen: hoe werkt dat?


Tegenwoordig geven veel mensen de voorkeur aan online shopping door zijn vele voordelen hoewel er ook enkele nadelen aan verbonden zijn. Tot de nadelen behoort het niet kunnen zien of voelen van het product op het moment van aankoop. Gelukkig heb je bij online matrasverkopers zoals Emma 100 dagen de tijd om je product te testen – vanuit thuis, zonder opdringerige verkopers en vervelende verkooppraatjes. Je kunt het matras 100 dagen proefslapen met niet-goed-geld-terug garantie. Zo kun je dus nooit spijt krijgen van je aankoop – als het niet bevalt dan retourneer je het product gewoon!

100 nachten om je keuze te maken

Met Emma Matras neem je geen risico om een matras online te bestellen. Als je niet tevreden bent met je aankoop, heb je 100 dagen om dit bij Emma door te geven. In dit geval, zal Emma je matras kosteloos ophalen en ontvang je je geld terug.

De 100 dagen proeftijd gaat in op de dag van levering!

Het is echt heel eenvoudig en het geeft je de mogelijkheid om honderden euro te besparen op een miskoop. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen 100.000 matrassen verkocht in Europa – er zijn er amper enkele duizenden teruggekeerd. Het is een van de laagste retour percentage in de matrassen industrie. Dat wil zeggen dat het matras goed bevalt, en dat bevestigt dat Emma geschikt is voor (bijna) iedere slaper.

100 dagen proefslapen

Maximale duurzaamheid

Natuurlijk is ieder mens uniek en kan Emma nooit al haar klanten 100% tevreden stellen. Dit is de reden waarom de voorgestelde proefperiode van 100 dagen bestaat. Het zal je geen cent kosten, zelfs de levering en retour is gratis. Naast de 100 dagen proeftijd op het matras heb je ook de mogelijkheid om de kussens en alle andere slaap-producten te testen.

Het is het inderdaad zeker waard om te investeren in een goed matras zoals Emma. Het is een ultra-comfortabele matras, scherp geprijsd, die minstens 10 tot 15 jaar goed blijft. Als het matras binnen 10 jaar vervormt, dan kun je beroep doen op de garantie. Bovendien zorgt Emma niet alleen voor de fabricage van zeer hoge kwaliteit matrassen, het biedt ook een premium klantenservice die er altijd klaar staat om je te helpen.

Hoe het werkt in 4 stappen:

Gratis thuisbezorgd
Emma wordt zonder extra kosten snel bij je thuisbezorgd in een doos. Het komt rechtstreeks vanaf de Duitse fabriek, dus je bent de eerste die er op slapen mag: Emma verkoopt nooit tweedehandse matrassen door.
 100 nachten testen
De doos gooi je als eerste weg, en dan kan het uitproberen beginnen. Slaap er op alsof het je eigen matras is.  Je hebt 100 nachten om je keuze te maken. Slaap er zeker 3/4 weken op voordat je je keuze maakt. Je hebt namelijk even de tijd nodig om te wennen aan het matras.
 
Gratis retour
 Het gebeurt zelden (minder dan 6% van de matrassen worden geretourneerd), maar ze doen er in ieder geval nooit moeilijk over. Geen kleine lettertjes, als je niet tevreden bent halen ze jouw matras gratis bij je op. Neem contact op met de klantenservice van Emma matras: 020-8081173 of service@emma-matras.nl.
 
Geld teruig
 Je krijgt het gehele aankoopbedrag terug wanneer het matras opgehaald is. Zo kun je weer verder op zoek gaan naar het juiste matras.

Wat doet Emma met matrassen die retour komen?

Matrassen die retour komen worden geschonken aan een goed doel. De matrassen die te vies zijn worden gerecycled. Meer informatie over met retour matrassen vind je op deze pagina. Ga naar de website van Emma en gebruik de 100 dagen proefslapen om het matras uit te testen.

Waarom Emma matras kiezen?

waarom emma home

Waarom Emma matras kiezen?


Met haar hoogwaardige producten en concurrerende prijzen, is Emma matras is een van de succesvolste matrassen-startup uit Duitsland. De kwaliteit staat voorop, de klantenservice is uitstekend en het matras is betaalbaar. Emma heeft 1 soort matras in maar liefst 27 maten. Waarom Emma matras het beste matras is? Dat lees je hier!

Hoge kwaliteit, lagen kosten

Emma biedt je een matras van hoge kwaliteit aan tegen een zeer betaalbare prijs. Door het matras op het internet te verkopen, kan het bedrijf kosten besparen en zo de prijs van het matras aanzienlijk verlagen. Emma is ook te kopen bij BeterBed, maar wel tegen dezelfde prijs als online. Volledig gratis wordt het matras rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou thuis geleverd. De levering gebeurt in een doos: het matras is opgerold en vacuum verpakt – alles is perfect nagedacht om de kosten zo laag mogelijk te drukken en, uiteindelijk is Emma in staat om klanten tevreden te stellen door hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Alle matrassen die door Emma aangeboden worden zijn hetzelfde, alleen de grootte verandert. Dit vereenvoudigt het aankoopproces aanzienlijk en maakt de keuze veel gemakkelijker voor de klant. Je hebt de keuze tussen de volgende maten: [wpsm_tabgroup] [wpsm_tab title=”1-persoons“]80×190 cm 90×190 cm 80×200 cm 90×200 cm 100×190 cm[/wpsm_tab] [/wpsm_tabgroup] [wpsm_tabgroup] [wpsm_tab title=”2-persoons“]140×190 cm 160×190 cm 180×190 cm 70×200 cm 80×200 cm 90×200 cm 100×200 cm 120×200 cm 140×200 cm 160x 200 180x 200 200×200 cm 80×210 cm 90×210 cm 100×210 cm 140×210 cm 160×210 cm 180×210 cm 80×220 cm 90×220 cm 100×220 cm 140×220 cm 160×220 cm 180×220 cm[/wpsm_tab] [/wpsm_tabgroup]

Beste getest matras

In maart, mei en augustus 2017 én meer recentelijk in januari 2018 is het Emma matras als beste matras beoordeeld in de matrassen test van de Consumentenbond. Van de 90+ matrassen die zijn opgenomen in de matrassen vergelijker van de Consumentenbond scoort het Emma matras het best. Daarmee troeft Emma niet alleen de andere geteste one-fits-all matrassen af, zoals Simba, Eve of Hema, maar ook gevestigde merken zoals Auping, Tempur, Swiss Sense en Pullman. waarom emma matras kopen

Veel positieve reviews

Emma wordt niet alleen door de consumentenbond maar ook door de media en door klanten goed beoordeeld. Zo heeft Emma 1,188 recente reviews op Kiyoh.nl waarvan 93% 4- en 5 sterren beoordelingen. Van die 1,188 zijn er maar 10 1-ster reviews. Deze slechte reviews gaan voornamelijk over de levertijd van het matras. Het kan wel eens gebeuren dat een matras niet op tijd wordt geleverd.

Duitse top kwaliteit

Het Made in Germany Emma matras bestaat uitsluitend uit materialen die het Öko-Tex 100 certificaat (1e class) bezitten. Dit keurmerk wordt alleen toegekend als het product vrij is van schadelijke stoffen. De eerste klasse is de hoogst mogelijke klasse, wat betekent dat het matras zelfs voor baby’s geschikt is!

10 jaar garantie en 100 nachten proeftijd

Het matras wordt bovendien verkocht met 10 jaar garantie. Je kunt dus 10 jaar lang zorgeloos slapen – heb je een probleem met het matras dan kun je deze terugsturen en ontvang je een nieuw examplaar. Echter, met een dergelijke kwaliteit, zou het echt niet moeten gebeuren! Naast deze garantie van 10 jaar in het geval van een technisch probleem met het matras, heb je 100 dagen geld-terug-garantie. Met andere woorden, als je niet 100% overtuigd bent van jouw matras, dan kun je deze kosteloos retourneren. Sterker nog, je hoeft zelf niets te doen. Twee bezorgers komen langs om gratis het matras op te halen je ontvangt je aankoopbedrag terug.

Kortom, dit is waarom Emma matras een goede keuze is:

[wpsm_list type=”star” gap=”small”]
 • Uitgeroepen tot beste matras door de consumentenbond
 • Veel positieve reviews
 • Kwaliteit en duurzaamheid
 • Zeer gunstige voorwaarden
 • Uitzonderlijk slaapcomfort
 • Goede ondersteuning
[/wpsm_list]

Waarom kiezen voor Simba matras?

kiezen voor Simba

Waarom het Simba matras de juiste keuze is?


Met het hoogwaardige Simba hybrid® matras, is Simba vaak de uitkomst voor veeleisende slapers. Wil je een nieuw matras kopen? Dan ben je wellicht Simba tegengekomen. Onze mening over dit matras is zeer positief, het matras biedt een ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Ook de klantenservice van deze online matrasfabrikant is uitstekend. Er zijn veel redenen waarom kiezen voor Simba slim is en in dit artikel noemen wij de belangrijkste redenen.

Meest geavanceerde matras

Technisch gezien behoort het Simba matras wellicht tot het meest geavanceerde hybride matras die op het internet kunt vinden. Het is een hybride matras met 5 unieke comfort lagen en met de beste slaaptechnologieën gecombineerd. Met 30 jaar ervaring in de matrassen industrie is Simba met de Simba Hybrid® een premium voorloper op het gebied van slaapinnovatie. Dankzij jarenlang onderzoek naar slaaptechnologieën ontwerpen ze de beste slaapproducten.

Een ultra-comfortabel matras

Het Simba-matras is ontworpen om perfect geschikt te zijn voor 95% van de slapers. Natuurlijk is ieder mens uniek en kan het matras niet voor iedereen geschikt zijn. Wel is heteen van de meest geavanceerde matrassen op de markt: 5 unieke lagen waaronder hypo-allergene SimbaPura, 2500 pocketveren, synthetisch latex, hoogwaardig traagschuim en ondersteunend koudschuim. Simba past zich moeiteloos aan de contouren van je lichaam ongeacht je postuur en is geschikt voor alle rug-, buik- en zijslapers. Binnen no-time wen aan dit matras. Waarschijnlijk is dat ook waarom het Simba-matras een online bestseller is geworden. Het matras is niet alleen uitzonderlijk comfortabele maar ook erg duurzaam. Simba geeft 10 jaar garantie op alle Simba matrassen.

Waarom Simba Matras

Goede klantenservice

Een andere reden waarom je voor Simba moet kiezen, is de uitstekende klantenservice. Of je nu online chat, belt of e-mailt, je krijgt altijd snel een duidelijk antwoord op al je vragen. Daarnaast of je nu een vraag hebt over het matras, de overige producten, of zelfs over hoe je je nachtrust kunt verbeteren, de slaapexperts van Simba zijn er altijd om je te helpen en te adviseren.

Simba heeft al 100.000+ tevreden slapers in 2 jaar tijd. In Nederland is Simba een samenwerking aangegaan met meerdere retailers waaronder Goossens Wonen & Slapen. Kortom, veel Nederlanders kiezen voor Simba.

★★★★ – Met een gemiddelde score van 4.8/5 door consumenten en pers doet Simba het erg goed.

Premium voorwaarden

Simba doet er alles aan om de beste mogelijke service aan te bieden. Naast een gratis premium levering via PostNL, mag je ook je oude matras gratis laten ophalen door Simba. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je matras te vervangen: je oude matras wordt gratis opgehaald en je ontvangt je nieuwe matras in een doos thuis. Ook heb je 100 dagen proeftijd en 10 jaar garantie, evenals het recht op gratis retourneren.

Kiezen voor Simba is geen slecht idee

Dat verklaart waarom Simba matras zo populair is in Nederland! In het kort zijn dit de belangrijkste redenen:

 • Meest geavanceerd Hybride matras
 • Een ultracomfortabel matras
 • Zeer goede aanpassingsvermogen
 • Duurzaam – gaat minstens 10 jaar mee
 • Goede klantenservice
 • Premium voorwaarden
 • Goed getest door de consumentenbond

De Simba bundels

Simba heeft haar beste slaapproducten in voordelige bundels gecombineerd. Kies de bundel die bij je past en ontvang tot 20% korting op je bestelling.

Sleep Essentials bundel vanaf €480,60

 • Het Simba Hybrid®-matras
 • Twee ultra-comfortabele traagschuim hoofdkussens
 • Een jersey katoenen hoeslaken verrijkt met Aloe Vera.
 • + Een gratis matrasbeschermer.

Bed & Matras bundel vanaf €853,20

 • Het Simba bed met hoofdbord
 • Het Simba Hybrid®-matras
 • + Een gratis matrasbeschermer

Elektrisch verstelbaar Bed & Matras bundel vanaf €1209,60

 • Het Simba Hybrid®-matras
 • Het elektrisch verstelbare bedbodem
 • + Een matrasbeschermer cadeau!

Heb je besloten om te kiezen voor Simba? Ga dan eerst naar de Simba Bundels hier.

Meervoudig winnaar consumentenbond matrassentest: Het Emma Matras 🏆

emma consumentenbond matrassentest

Emma Matras: meervoudig winnaar van de consumentenbond matrassentest


Het Emma matras wordt in niet minder dan 12 Europese landen verkocht. In de helft van deze landen is Emma door onafhankelijke consumenten organisaties als beste koop of als beste matras beoordeeld. Ook bij de consumentenbond matrassen test scoorde Emma het hoogst.

Het Emma matras wint de matrassentest

In Nederland is het Emma matras door de Consumentenbond al in maart, mei, augustus 2017 én opnieuw recentelijk in januari 2018 als “Beste uit de test” gekomen. Ook in Italië (Altroconsumo), Engeland, Portugal, België (Test-Aankoop in oktober 2017) en Frankrijk (Que Choisir) is Emma de winnaar.

emma matras beste uit de test

Uitslag van de matrassentest

Bekijk hieronder de uitslag van de test van het Emma matras door de Consumentenbond. Op de website van de Consumentenbond vind je nog meer informatie over de matrassentest en over de Consumentenbond zelf.

Volgens de matrassen test van de Consumentenbond geeft Emma een goede ondersteuning voor lange, zware mensen. Dat is essentieel om rug en nekklachten te voorkomen. De ondersteuning van een top kwaliteit koudschuim en de bovenste lagen van traagschuim en Airgocell® schuim zorgen voor een goede nachtrust.

matras test uitslag

Vooral een zeer duurzaam matras

Daarnaast gaf de Consumentenbond een hoge score voor de veerkracht (9.6) en de levensduur (9.3) van de Emma matrassen. Er geldt natuurlijk: hoe beter de veerkracht is en hoe langer de levensduur is.

Een gemiddelde slaper verliest per nacht tot wel 1,5 liter transpiratie. Daarom is het belangrijk dat een matras genoeg ventileert. Hoe meer vocht het matras opneemt en vrijgeeft, des te beter de ventilatie. Omdat de schuimen van het Emma matras een open celstructuur hebben en de hoes van het matras goed ademt, heb je het met het Emma matras niet snel te warm.

Dat geeft aan dat het schuim van goede kwaliteit is. Het schuim is made in Germany. Wil je niet elke paar jaar een nieuw matras kopen, dan is Emma wel een goede keuze. Kwalitatief is het een uitstekend matras, daarbovenop komt er ook nog 10 jaar garantie. Wil je niet om de twee jaar een nieuw matras, dan is Emma wel een goede keuze.

Aantrekkelijke voorwaarden

De aantrekkelijke verkoopvoorwaarden van Emma zorgen ervoor dat je niet te lang over de koop hoeft na te denken. Zo krijg je 100 nachten proefslapen, 10 jaar garantie en gratis bezorging en retour. Het is fijn dat je het matras voor een langere tijd kan uitproberen in je eigen kamer. Alleen dan kan je pas echt zeggen of het matras goed bevalt. Je kan het matras eenvoudig online bestellen. Dat bewijst dat een kwalitatief goed matras aanschaffen helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Consumentenbond matrassentest vernieuwd

Emma heeft vooral veel baat aan de aanpassing van de manier waarop de Consumentenbond sinds maart 2017 de matrassen beoordeelt. De ondersteuning van lange, zware mensen telt sindsdien zwaarder mee, want Nederlanders zijn tenslotte zwaarder en langer dan gemiddeld.

Klik hier om naar Emma te gaan.

Review van het Eve bed met hoofdbord – In de test

Eve bed met hoofdbord review

Het Eve matras is helaas niet meer verkrijgbaar in Nederland. 2 jaar na de lancering van het Eve matras in Nederland heeft de Britse startup Eve Sleep besloten om al haar activiteiten stop te zetten. De matrassen en alle overige producten worden niet meer verkocht. Lees meer hierover door hier te klikken.

Niet getreurd, er zijn genoeg matrassenmerken te vinden op het internet. Zo heb je het beste geteste Emma matras of het hybride Simba matras.

Vind al onze actuele kortingscodes voor verschillende online matrassen merken op onze korting pagina.

Onlangs hebben wij een artikel geplaatst over Simba’s bed met hoofdbord en Simba’s verstelbare bedbodem. Eve Sleep heeft ook een bed in haar assortiment, die eigenlijk erg lijkt op het Simba bed. Lees onze review van het Eve bed.


Waarom voor het Eve bed kiezen?

Het Eve bed is Stijlvol, comfortabel en duurzaam. Het bed kan met of zonder hoofdbord besteld worden, de keuze ligt aan jou bij het bestellen. Het grootste verschil met het bed van Simba is dat het een vierkante vorm heeft. Het bedframe is gestoffeerd met Italiaans wol, hierdoor heeft het bed een gladde afwerking die zacht aanvoelt. Het hoofdbord is ook gestoffeerd met een dempende schuimlaag en zorgt voor een prettige ondersteuning als je rechtop zit.

Ieder onderdeel van het bedframe is kwalitatief hoogwaardig en zorgvuldig uitgekozen om de best mogelijke kwaliteit te garanderen. Eve geeft 5 jaar lang garantie op het frame – het dekt fabricagefouten en breuken. Bewaar je aankoopbewijs goed want daar zal naar gevraagd worden. Benieuwd naar het Eve bed? Lees hier meer over.

eve sleep bed

Wat is de prijs?

Aangezien de bedden van goede kwaliteit zijn, strak en modern er uit zien, het bed gratis wordt geleverd en je nog eens 5 jaar garantie krijgt op alle onderdelen, kun je concluderen dat de prijs redelijk en eerlijk is, net als de prijs van het matras. Bij een traditionele slaapkamer retailer tik je al gauw €2000-€4000 neer voor een matras+bed combi. Als je daarboven op ook nog een kortingscode gebruikt, heb je wel een goede deal te pakken en ben je verzekerd van een goede nachtrust voor de komende 10+ jaren. Hieronder vind je een tabel met alle prijzen. Eve verkoopt het bed in 4 verschillende maten, waarvan 1 eenpersoons en 3 tweepersoons bedden. Het is jammer dat er niet meer maten beschikbaar zijn.

Combinatie Eve bed & matras

Ben je bezig om je slaapkamer opnieuw in te richten of verhuis je binnenkort? Bestel dan het Eve bed + het Eve matras online. Het bed en het matras worden gratis bij jou geleverd in 3 dozen. Het is nog nooit zo voordelig en eenvoudig geweest om snel en praktisch je nieuwe slaapkamer in te richten.

Bij de combinatie van een Eve bed en een Eve matras ontvang je €150 korting op de bestelling. Plaats je matras en bedframe in je winkelwagen en voer dan de code in om je korting te ontvangen. De volgende kortingscode kun je hiervoor gebruiken:

Deze actie is verlopen. Klik hier om alle actuele kortingsacties te bekijken.

Het hoofdbord bestellen: doen of niet doen?

Zoals je kunt zien is het verschil tussen een Eve bed met en zonder hoofdbord €50 voor een eenpersoonsbed en €100 voor een tweepersoonsbed. Ga je een bed bestellen bij Eve, dan raden we aan om deze met hoofdbord te bestellen. Een bed zoals deze zul je jarenlang gebruiken. Een hoofdbord draagt bij aan extra ondersteuning: vooral als je het fijn vindt om zittend in bed te lezen of ‘s avonds je tablet of laptop te gebruiken, kan een hoofdbord net wat extra zitcomfort en ondersteuning bieden. In plaats van tegen een harde en koud muur zitten geeft een hoofdbord het comfort wat je nodig hebt om zitten in bed wat aangenamer te maken. Bovendien kan een hoofdbord een impact hebben op de look van je slaapkamer. Het ziet er modern uit en heeft een luxe uitstraling.
Tip: Ook voor een ontbijtje op bed is een hoofdbord ideaal…
eve matras bed

Levering & Montage

Het Eve Bed is super makkelijk te monteren. De levering is gratis, het bed wordt in dozen aan huis geleverd (je moet wel geduld hebben, de levering duurt langer dan bij matrassen, informeer je bij Eve over actuele voorraad en levertijden!) waarmee je het gemakkelijk tot in je slaapkamer kunt vervoeren. Met slechts één meegeleverde stuk gereedschap (een kleine moersleutel) kan het gemonteerd worden. Urenlang naar instructies staren is dus verleden tijd.

Tip: bewaar je moersleutel aan de achterkant van het bed – er zit een handig vakje waar de moersleutel in bewaard kan worden zodat je deze nooit kwijt raakt.

Natuurlijk is het bed geschikt voor alle matrassen, wil je het bijvoorbeeld combineren met een Emma, Hema of Simba matras, dan is dat ook mogelijk.