Wellicht ben je aan het denken om je matrassen te vervangen en wacht je op het juiste moment om de bestelling te plaatsen. Dan ben je waarschijnlijk wel geïnteresseerd in wanneer de matrassen sales en de matrassen uitverkoop plaatsvinden. Betaal niet de volledige prijs maar shop altijd met korting!

De top 5 beste momenten om een matras te kopen

Matrassen aanbieders hebben het hele jaar door matrassen aanbiedingen. Er zijn wel periode wanneer je flinke korting kunt krijgen op matrassen. Vaste prijzen bestaan niet in matrassenland, en zeker niet online! Dit zijn de 5 beste momenten om een matras te kopen: Winter sale – begin december tot en met januari Voorjaar sale – tussen maart en april Zomer Sale – tussen juni en juli Black Friday – laatste vrijdag van november Cyber Monday – maandag na Black Friday

De datum wisselt per webshop

In Nederland zijn er geen vaste datums voor de sales en uitverkoop. Daardoor kunnen alle webshops zelf bepalen wanneer ze de sales houden. Doordat er geen vaste datums zijn voor de uitverkoop bepaalt iedere winkelketen zelf wanneer ze beginnen met de sale. Toch zie je vaak dat de merken rond dezelfde tijd flinke korting geven.

Korting het hele jaar door

Groot online aanbod matras aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot 20% Het hele jaar door hebben matrassen merken kortingsacties die kunnen oplopen tot wel 20% van de bestelwaarde (of coupons van €50-€100). Kijk dus eerst goed of je een kortingscode kunt vinden voor dat je iets bestelt. De matrassen merken die we getest hebben geven ook regelmatig kortingscodes weg. Bezoek de volgende pagina’s om kortingscodes te vinden:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Vragen & opmerkingen

Plaats een reactie

Onze selectie van de beste matrassen

Ontdek onze favoriete online matrassen!